Exposities

Kerstexpositie Tintoretto 2017

Ook dit jaar organiseert Tintoretto – dé Teken- en schilderclub van Heiloo – een expositie van de door haar leden gemaakte werken in het nieuwe atelier in de Sluijsweijdt (plan Oost) in Heiloo. De schilders en tekenaars van Tintoretto werken in verschillende technieken en met diverse materialen.

De tentoonstelling is geopend op 25, 26, 31 december 2017 en op 1 januari 2018. ‘s Middags van 13.00u tot 17.00u. onder het genot van een kopje koffie of thee zijn zo’n 50 werken te bewonderen. Zoals altijd is het niveau verrassend hoog en de onderwerpen heel divers.

Tegelijkertijd zijn in de Sluijsweijdt exposities te zien van verschillende cursusgroepen van de Hobbyfarm.

Een bezoek aan het atelier van Tintoretto is daarom een interessante en tevens gezellige onderbreking van de feestdagen!

Teken- en schildervereniging Tintoretto Sluijsweijdt 9 1851 EM Heiloo

Kerstexpositie

28 dec 2014 en 1 jan 2015

Ook dit jaar heeft Teken- en schildervereniging Tintoretto haar traditionele Kersttentoonstelling in het Atelier in de Hofdijk te Heiloo gehouden. De tentoonstelling was geopend op 1e en 2e Kerstdag, op zondag 28 december en op donderdag 1 januari van 13:00 tot 17:00 uur.

In de expositieruimte hing van alle leden het beste werk van het aflopende jaar. Zelf hebben de leden de keuze gemaakt uit de vele werkstukken die ze tijdens lessen, verenigingsbijeenkomsten of thuis gemaakt hebben. Iedereen is trots op zijn of haar creativiteit en wil deze graag met anderen delen, ook met geïnteresseerden van buiten de vereniging.

Het atelier was omgetoverd tot een sfeervolle expositieruimte. Ook dit jaar bezochten meer dan 400 personen onze tentoonstelling.

In het nieuwe jaar beginnen de cursussen weer en zijn er nog plaatsen vrij. Nu instappen en u betaalt voor de rest van het seizoen de halve contributie. Vraag erom en mail info@tintoretto-heiloo.nl .

Adres Atelier Hofdijk, Mariënstein 178a te Heiloo.